Hva vi tilbyr

Alt du trenger for å komme på nett

Vi setter opp en Facebook-side for din bedrift med lenker til din nye hjemmeside samt kontaktinfo.

Vi setter opp din bedriftsside på Google Min Bedrift med både kart/veibeskrivelse, kontaktinfo, og åpningstider.

SEO

Din nye nettside leveres ferdig optimalisert for søkemotorer, slik at du kommer høyere opp i søkeresultatene og blir mer synlig for besøkende.

SSL

Nettsider uten trygg kryptering blir straffet i Google søkeresultater. Vi setter opp SSL-sertifikat til deg, slik at all webtrafikk på nettsiden din er sikkert og trygt for dine kunder.

Backup

Vi foretar daglige sikkerhetskopier av nettsiden din og lagrer det på en ekstern server. Skulle nettsiden være nede eller det er gjort uønskede endringer, kan vi fort gjenopprette en backup.

Hvor kommer kundene dine fra? Hvilken side er mest besøkt? Få oversikt over all trafikken på nettsiden din. Dette er essensielt for å analysere kunders adferd og optimalisere nettsiden for høyere konvertering.

Publiseringsverktøy

Over 20 millioner nettsider bruker WordPress som publiseringsverktøy – fordi det er enkelt og fleksibelt og passer for enhver brukernivå.

Raske sider

Nettsiden din leveres ferdig optimalisert for raskere lasting. Dette vil dine kunder og Google like!

Mobilresponsiv

Design skal ikke gå på bekostning av brukervennlighet. Nettsiden tilpasses alle skjermstørrelser, slik at både lastetid og funksjonalitet funker like godt på mobil i farten som på PC.

E-post

Få profesjonelle e-postadresser med firmanavnet til alle ansatte i bedriften. Vi setter opp ubegrensede e-postkontoer for deg.

Nyhetsbrev

Vi setter opp nyhetsbrev og påmelding på nettsiden din for å fange opp flere leads fra kunder.

Kontaktskjema

Vi setter opp kontaktskjema med integrasjon mot din e-postkonto. I tillegg får kundene automatisk svar med en gang de sender forespørselen.

Hosting

Nettsiden din serveres fra et trygt og driftssikkert webhotell hos eksperter som lever og ånder for WordPress.

Domene

Vi flytter ditt gamle domene eller registrerer et nytt for deg.

Flytting

Har du en eksisterende nettside? Vi flytter gjerne innholdet over til din nye webløsning.

Opplæring

Vi går gjennom alt du trenger for å komme i gang. Videre får du tilgang til interaktive opplæringsvideoer direkte på hjemmesiden din. Du er i trygge hender!

Support

Noe du lurer på? Du kan alltid nå oss på kontoret i Drammen, på telefon, eller via e-post. Vi svarer fort!

Vedlikehold & drift

Vi foretar jevnlige vedlikeholdsrutiner for å sikre at nettsiden din alltid er oppdatert og følger prinsippene for en god og brukervennlig nettside.