Oppdatert 19. mai 2018.

Simpl.no tar ditt personvern på alvor. Alle personopplysninger samles inn, lagres, behandles, utleveres og makuleres i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EUs personvernforordning (GDPR). Denne personvernerklæringen forklarer i detalj hvordan vi behandler personopplysninger.

Behandling av personopplysninger på simpl.no

Det er frivillig for de som besøker nettstedet å oppgi personopplysninger i forbindelse med våre tjenester – for eksempel nyhetsbrev, ta kontakt via chat eller kontaktskjemaer.

Utlevering av personopplysninger

Simpl.no utleverer ikke dine personlige opplysninger til andre parter enn beskrevet i denne erklæringen, med mindre vi er pålagt å gjøre dette ifølge lovverket eller som følge av rettslige pålegg.

Formål med behandling

Formålet med behandlingen av personopplysninger er å gi brukerne en så god opplevelse av nettsiden som mulig samt å tilby brukerne de tjenestene de måtte ønske å benytte seg av.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

Vårt rettslige grunnlag for innsamling og behandling av personopplysninger beskrevet i denne erklæringen avhenger av personopplysningene det gjelder og i hvilken sammenheng de samles inn.

Vi vil normalt bare samle inn personopplysninger

    1. hvor vi trenger den personlige informasjonen for å komme i kontakt med deg;
    2. hvor prosessering er innenfor vår legitime interesse og ikke styrt av dine rettigheter; eller
    3. hvor du har gitt oss samtykke til å bruke de. Vi har legitime interesser i å drifte våre tjenester og kommunisere med deg slik det er forutsatt for at vi skal kunne yte tjenesten.

I noen tilfeller kan vi ha en rettslig forpliktelse til å samle inn personopplysninger om deg, eller på annen måte trenger din personlige informasjon for å beskytte og ivareta dine interesser.

Hvis vi ber deg om personlig informasjon for å ivareta et rettslig krav, eller for å lage en kontrakt med deg, så skal vi gjøre dette tydelig for deg når det skjer og informere om bruk av opplysningene er nødvendig eller ikke (i tillegg til mulige konsekvenser hvis du ikke gir disse personopplysningene).

Hvilke personopplysninger behandles?

De personopplysningene som samles inn er de opplysningene du selv velger å oppgi når du fyller ut skjemaer for at vi skal kunne kontakte deg. Dette er opplysninger som navn, e-postadresse, telefonnummer og bedrift samt øvrig informasjon som måtte sendes oss i skjemaer eller via chattefunksjonen.

I tillegg bruker Simpl.no informasjonskapsler som henter inn begrenset informasjon, for eksempel IP-adresse og besøksstatistikk via nettleser.

Hvor lenge vi oppbevarer dine personopplysninger

Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i minst 5 år, slik det er påkrevd i henhold til norsk regnskapslovgivning. Dine personopplysninger relatert til kundekontakt blir lagret så lenge du er kunde hos oss, og i minst 3 år etter at tjenestene og kundeforholdet er avsluttet. Dine personopplysninger relatert til domenenavn blir lagret så lenge domenet er registrert under Simpl.no.

Kryptering

Simpl.no bruker utelukkende krypterte forbindelser for overføring av informasjon.

Innsyn, retting, og sletting av persondata

For innsyn, retting, og sletting av persondata må du sende en e-post til hei@simpl.no.

For å sikre personvern og sikkerhet vil vi ta rimelige skritt for å verifisere din identitet før retting og sletting av data eller innsyn i de data vi måtte ha om deg,

Endringer i personvernerklæringen

Du aksepterer at vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i Personvernerklæringen fortløpende.

Informasjonskapsler

Data blir logget i den hensikt å optimalisere nettstedet for å øke brukervennligheten for våre besøkende. Dette er standard Internett-teknologi som benyttes på de fleste nettsteder idag. For å kunne logge trafikken til og på vårt nettsted, legges det en informasjonskapsel, såkalt «cookie» i din nettleser.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler til nettstedsmåling og for å chatte med kunder.

På Nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler.

Systemer for databehandling

Alle digitale systemer og tjenester Simpl.no bruker offsite og onsite er kryptert.

WordPress

Simpl.no er basert på publiseringssystemet WordPress. Skjemaene på nettstedet omfatter ofte personopplysninger som navn, e-post, selskapsinformasjon og telefonnummer. Alle skjemaer som brukes på nettsiden lagrer informasjon i WordPress, og innsamlet informasjon slettes så snart formålet for innsamlingen ikke lenger er gyldig.

Hubspot

Vi bruker Hubspot til kundeoppfølging og salgsinformasjon. Her lagres navn, e-postadresser, kommunikasjon, og notater.

Simpl.no har en databehandleravtale med Hubspot Inc, USA

Crisp

Simpl.no bruker Crisp for å kommunisere med nettsidens besøkende og kunder via nettsidene. Crisp lagrer informasjon om navn, e-postadresse og telefonnummer, og trafikk på nettstedet vårt.

Simpl.no har en databehandleravtale med Crisp SARL, Frankrike.

PRO ISP

Simpl.no bruker PRO ISPs servere og domenetjenester for å lagre og drifte vårt eget nettsted samt kunders nettsider og domener.

Simpl.no har en databehandleravtale med PRO ISP AS, Norge

Cloudflare

Vi bruker Cloudflare sitt innholdsleveringsnettverk (CDN) til egne sider. Cloudflare er et CDN som krypterer og dekrypterer kommunikasjon. Cloudflare blokkerer også uønsket trafikk til nettsidene.

Simpl.no har en databehandleravtale med Cloudflare Inc, USA

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for å logge trafikken til nettstedet anonymt. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til noen enkeltperson. 

Simpl.no har en databehandleravtale med Google Analytics

Gmail

Simpl.no bruker Gmail for å kommunisere internt og eksternt for kundekontakt.

ClickUp

Simpl.no bruker ClickUp til organisering av prosjekter og oppfølging av arbeidsoppgaver.

Simpl.no har en databehandleravtale med ClickUp, USA

HelloSign

Simpl.no bruker HelloSign til kontrakter og avtaler. HelloSign lagrer informasjon som navn, signatur og eventuelle andre opplysninger i forbindelse med kontraktoppretting.

Simpl.no har en databehandleravtale med HelloSign, USA